Πέθανε από κορονοϊό ο Γιάννης Χίγκας της ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ
Πέθανε από κορονοϊό ο Γιάννης Χίγκας

Έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία και μάχη με τον κορονοϊό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ Γιάννης Χίγκας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Γιάννη Χίγκα. Μετά από πολυήμερη και άνιση μάχη με τον κορονοϊό, κατέληξε σήμερα το μεσημέρι Πέμπτη 22 Απριλίου.

Ο Γιάννης Χίγκας υπήρξε ο πρωτεργάτης της ραγδαίας ανάπτυξης της Εταιρίας Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον πατέρα του αείμνηστο Γιώργο Χίγκα. Από νεαρή ηλικία και με έντονο το πάθος και την αγάπη για τον αγροτικό τομέα, κατάφερε να γίνει αγαπητός σε όλη την αγροτική κοινωνία και να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των αγροτών μας.

Παράλληλα με την εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων, ο Γιάννης Χίγκας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, μια Εταιρία με καθαρά εξαγωγικό χαρακτήρα, στην παραγωγή, την επεξεργασία, την τυποποίηση και την εμπορία της βρώσιμης ελιάς. Η αλματώδης ανάπτυξη της Εταιρίας οδήγησε στην υλοποίηση ενός μεγάλου επενδυτικού προγράμματος, το οποίο βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσής του.

Αποτελεί για όλους εμάς δέσμευση, υποχρέωση και στόχος ζωής, στην μνήμη του αγαπημένου μας Προέδρου, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και να φτάσουμε τις Εταιρίες που τόσο αγαπούσε, εκεί που ο ίδιος ονειρευόταν.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις