Διαγωνισμός για τα Ελληνικά αλλαντικά και τα προϊόντα κρέατος

Διοργανώνεται το Νοέμβριο ένας διαγωνισμός αποκλειστικά για τους Έλληνες παραγώγους σε συνεργασία με όλους τους επαγγελματικούς φορείς του κρέατος.
Πρόκειται για μία πρωτότυπη εκδήλωση για τα Ελληνικά αλλαντικά, τα  λουκάνικα, τα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα κρέατος και βεβαίως τα κρεατοσκευάσματα, όπως ο γύρος και τα κεμπάπ.
Θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 2ης έκθεσης Meat Days 2013, που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, και είναι μια πρωτοβουλία της διοργανώτριας εταιρείας o.mind Creatives και του εξειδικευμένου περιοδικού για την αγορά κρέατος Meat Place με στόχο την προβολή και την ανάδειξη των Ελληνικών παραδοσιακών αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων και της ποιοτικής και θρεπτικής τους αξίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Οι διαγωνιζόμενοι Έλληνες παραγωγοί θα θέσουν τα προϊόντα τους στην κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από 40 επιστήμονες και τεχνολόγους τροφίμων, με σκοπό να διεκδικήσουν κάποια διάκριση και να πάρουν μία θέση στη λίστα των ποιοτικών Ελλήνων παραγωγών.
Όσοι Έλληνες παραγωγοί Ελληνικών αλλαντικών και προϊόντων κρέατος επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προβάλλουν τα προϊόντα τους μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.meatdays.gr και να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 210 90 10 040.


 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις