Θετική στον κορoνοϊό η Φωτεινή Αραμπατζή μια μέρα πριν εμβολιαστεί
Θετική στον κορoνοϊό η Φωτεινή Αραμπατζή μια μέρα πριν εμβολιαστεί

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η ίδια στα social media εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό έπειτα από μοριακό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.Αμέσως, η κ. Αραμπατζή ενημέρωσε τους συνεργάτες της ενώ θα πραγματοποιηθεί και η σχετική απολύμανση στους χώρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Χαρακτηριστικά η Φωτεινή Αραμπατζή έγραψε: Περίμενα με ανυπομονησία την αυριανή ημέρα καθώς το απόγευμα είχε έρθει η σειρά μου, να εμβολιαστώ…

Όμως, λογάριαζα χωρίς τον…κορονοϊό, που με «επισκέφθηκε» στο παρά 5, παρά το ότι τηρούσα με σχολαστικότητα και αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Προς το παρόν δεν έχω συμπτώματα, παραμένω σπίτι μου ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο.

-Ενημερώθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου τα τελευταία 24ωρα.

-Οι συνεργάτες στο γραφείο μου θα υποβληθούν αύριο σε τεστ και θα γίνει η σχετική απολύμανση του κτηρίου του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κλείνοντας θέλω να σας παρακαλέσω να εμβολιαστείτε όλοι! «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο εμβόλιο!» Όλοι μαζί πρέπει να χτίσουμε το τείχος ανοσίας για το δρόμο προς την #ελευθερία!.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις