Ενα "ευχαριστώ" με 1.500 πολύχρωμα φυτά στους εργαζόμενους του Παπαγεωργίου
Ενα "ευχαριστώ" με 1.500 πολύχρωμα φυτά στους εργαζόμενους του Παπαγεωργίου

Τα λουλούδια και τα χρώματα, που γέμισαν σήμερα το κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου, έδωσαν μια χαρούμενη νότα στο προσωπικό, το οποίο υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία. Η κίνηση είχε πρωταρχικό στόχο να εκφράσει ευγνωμοσύνη προς τους εργαζόμενους κάθε ειδικότητας, αλλά και δευτερευόντως, να στείλει μήνυμα υπέρ της καλλιέργειας της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού.

Ως ένα «μικρό δώρο ζωής» στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ως ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων των πολιτών, χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ την πρωτοβουλία, που αναδεικνύει τα αντανακλαστικά της κοινωνικής τους ευαισθησίας.

Η συμβολική δράση έγινε λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί η ΤΙΤΑΝ για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει δεκάδες χιλιάδες φυτά σε μαθητές και κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης, ευχαρίστησε θερμά για τη δράση και τη στήριξή τους, αναφέροντας ότι κάθε είδους έμπρακτη συμπαράσταση είναι σημαντική για τους εργαζόμενους, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παρά τη διαφαινόμενη ύφεση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις