Επιστολή Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας στον Λιβανό, για το πρόσφατο συμβάν νοθείας
Επιστολή Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας στον Λιβανό, για το πρόσφατο συμβάν νοθείας

Στην επιστολή, μεταξύ άλλων, σημειώνεται, ότι «μέχρι σήμερα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τόσο τα στοιχεία, όσο και το σκεπτικό της απόφασης αυτής».

Με βάση το γεγονός αυτό, το ΔΣ της ΔΟΦ ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα άμεσα το σκεπτικό της απόφασης, ώστε το σύνολο του κλάδου, αλλά και οι καταναλωτές, να γνωρίζουν όλα εκείνα τα στοιχεία που οδήγησαν στη λήψη της και εάν είναι παράπτωμα δόλου ή βιομηχανικό λάθος.

Σύμφωνα με την ίδια επιστολή, γίνεται φανερό ότι στην περίπτωση αυτή δεν έχει εφαρμοστεί ο νόμος Βορίδη (838/51008/2019). «Αδυνατώντας να κατανοήσουμε την μη εφαρμογή των συγκεκριμένων νομικών διατάξεων, ζητάμε να μας πληροφορήσετε τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό» τονίζει η ΔΟΦ.

Παράλληλα, στην επιστολή υπενθυμίζεται ότι «εκκρεμεί ακατανόητα εδώ και μήνες η αναγνώριση και νομική κατοχύρωση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, η οποία έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει τον σημαντικό ρόλο που περιγράφεται στους σκοπούς της».

Τέλος, σημειώνεται: «Κατανοείτε, ασφαλώς, κ. υπουργέ, ότι τα προαναφερόμενα ζητήματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την Οργάνωσή μας, κάτι που -σε περίπτωση μη άμεσης προώθησής τους- μας υποχρεώνει να επιδιώξουμε την προώθησή τους με κάθε νόμιμο μέσον».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις