ΠΟΓΕΔΥ: :«Παιδικές κατασκηνώσεις του Υπ.Α.Α.Τ.»

Ορίστηκε η Επιτροπή Παραλαβής και Παράδοσης της Κατασκήνωσης στο Υπ.Α.Α.Τ. από Υπαλλήλους του Υπ.Α.Α.Τ. οι οποίοι θα μεταβούν αύριο 1-7-2021 για να παραλάβουν την Κατασκήνωση.

Η αυτοψία που ενήργησε κλιμάκιο της ΠΟΓΕΔΥ με τους Τεχνικούς της Συμβούλους είναι αποκαρδιωτική. Παραλαμβάνουμε μια κατασκήνωση «κρανίου τόπος». Η απαίτηση της Ομοσπονδίας είναι:

Να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές από τα Υπουργεία που την χρησιμοποίησαν από το 2016 (Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου καθώς επίσης και 7 Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνταν στην δομή με επικεφαλής την Δανέζικη DRC και τις άλλες 6 τα στοιχεία των οποίων έχει η ΠΟΓΕΔΥ).

Διαφορετικά η Ομοσπονδία θα ασκήσει το Νόμιμο δικαίωμά της να κινηθεί Ποινικά, Δικαστικά και Πειθαρχικά εναντίον τους.

Θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε για την μεγάλη τους συμβολή στην επιστροφή των Κατασκηνώσεων στο Υπ.Α.Α.Τ. τους: την Γενική Δ/νση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Αττικής με επικεφαλής τον προϊστάμενο Συνάδελφο Δασολόγο Καλπαξίδη Αναστάσιο, τον Δασάρχη Λαυρίου Συνάδελφο Δασολόγο Αντωνέλλη Χρήστο, την Γενική Δ/νση Δασών του ΥΠΕΝ και τον προϊστάμενό της Δασολόγο Ευάγγελο Γκουντούφα Μέλος Δ.Σ. ΠΕΔΔΥ και Γ.Σ. ΠΟΓΕΔΥ.

Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι και στις Κατασκηνώσεις του Υπ.Α.Α.Τ.

Να είναι σίγουροι Αγρότες, Κτηνοτρόφοι, Δασεργάτες, Αλιείς και οι Γεωτεχνικοί ότι η ΠΟΓΕΔΥ θα προασπίσει «και τώρα» το δίκαιο συμφέρων όλων όπως κάνει ΠΑΝΤΑ και να γίνει μάθημα σε κάποιους ότι η «εξουσία ελέγχεται….»

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις