Συνάντηση της ΠΟΓΕΔΥ με τον Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π
Συνάντηση της ΠΟΓΕΔΥ με τον Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο του Α.Σ.Ε.Π. κο Α. Παπαϊωάννου στο γραφείο του. Στην συνάντηση συμμετείχε και η αρμόδια Διευθύντρια για τα αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020. Από την Ομοσπονδία στην συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ν. Κακαβάς και ο Ταμίας του Δ.Σ. Σ. Λαμπρόπουλος.

 

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ζήτησαν την επίσπευση των διαδικασιών πλήρωσης των θέσεων στο Υπ.Α.Α.Τ. λόγω και των συνεχών αποχωρήσεων στελεχιακού δυναμικού. Σχετικά με το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π. ενημέρωσε ότι τα τελικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2020 για τις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ αναμένονται μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Για την κατηγορία ΔΕ καταβάλλεται προσπάθεια να ανακοινωθούν προσωρινά αποτελέσματα εντός του Ιουλίου. Επίσης η προκήρυξη που απέστειλε ο Υπουργός κος Λιβανός για 39 θέσεις είναι σε φάση επεξεργασίας και θα εκδοθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

 

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ζήτησαν στοιχεία και για ενδεχόμενα αιτήματα προσλήψεων Δασολόγων αλλά και Γεωτεχνικών στους Ο.Τ.Α. και έλαβαν αρνητική απάντηση. Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Π. αναγνώρισε την αναγκαιότητα προσλήψεων Γεωτεχνικών στους Ο.Τ.Α. αφού παρατηρείται το φαινόμενο των συνεχών ανακυκλώσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ.

 

Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει τον αγώνα για την έκδοση προκηρύξεων προσλήψεων Γεωτεχνικών τόσο στα Υπουργεία, όσο και στους Ο.Τ.Α. και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις