Συνάντηση της ΠΟΓΕΔΥ με τον Καραγιάννη
Συνάντηση της ΠΟΓΕΔΥ με τον Καραγιάννη

Αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Γ. Καραγιάννη. Στην συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με τήρηση των πρωτοκόλλων covid συζητήθηκαν ζητήματα των Γεωτεχνικών που υπηρετούν στο Υπουργείο αυτό αλλά και Θεσμικά αιτήματα της Ομοσπονδίας τα οποία στηρίζει και το ΓΕΩΤΕΕ. Η αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας έκανε εκτενή αναφορά στην αναγκαιότητα κάλυψης των κενών Οργανικών θέσεων Γεωτεχνικών στο Υπουργείο αλλά και της ιδιαίτερης συμβολής τους στον Τομέα των Δημοσίων έργων και ΣΔΙΤ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, όσο και στο Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχουν δρομολογημένα αιτήματα της Ομοσπονδίας για τα οποία υπάρχει άψογη συνεργασία. Σημειώνεται και πάλι πως δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί εκτεταμένη αριθμητικά συνάντηση λόγω των ισχυόντων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δυστυχώς την ίδια στιγμή η πολιτική ηγεσία του Υπ.Α.Α.Τ. με οικοδεσπότη το νέο Γενικό Γραμματέα κο Δ. Παπαγιαννίδη δεν επιδεικνύει την ίδια προσοχή και σεβασμό στα κυβερνητικά μέτρα, διαφημίζοντας μάλιστα συναντήσεις σε κλειστές αίθουσες της Διαχειριστικής Αρχής στην Λ. Καβάλας με παρουσία τουλάχιστον οκτώ συμμετεχόντων θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των Συναδέλφων που κλήθηκαν να συμμετέχουν, υπεράριθμοι σε μικρή επιφάνεια (που από όσο ξέρουμε δεν επιτρέπει την παρουσία ούτε του μέγιστου των επτά ατόμων). Αναφερόμαστε στην συνάντηση της 14-7-2021 και καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπ.Α.Α.Τ. να σεβαστεί αυτά που απαιτεί από τους πολίτες και εργαζομένους από τους οποίους δεν διαφέρει στην εφαρμογή των Νόμων. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και την δημοσιευμένη από τους ίδιους φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις