ΠΟΓΕΔΥ: Aπαξίωση της φέτας

Πριν ακόμα σβήσει ο καπνός από την φέτα μαϊμού στην Γερμανία, έχουμε ακόμα μια παραβίαση των ΠΟΠ φέτας σε Σουηδία και Γερμανία και δεν ξέρουμε και τι άλλο θα εμφανιστεί. Σε μια εποχή που οι εξαγωγές της φέτας έχουν πάρει τον ανήφορο, ελάχιστοι «Δήθεν» Επιχειρηματίες, θησαυρίζοντας εις βάρος των Ελλήνων Κτηνοτρόφων και των υγιών επιχειρηματιών, παίζουν στα ζάρια την φέτα.

Την ίδια στιγμή που Γαλλία και Δανία καταθέτουν αίτημα στην Ε.Ε. να κάνουν αυτοί φέτα από αγελαδινό γάλα εξαιτίας των Ελληνικών πρακτικών και τερτιπιών.

Επειδή το «δις εξ αμαρτήν ουκ ανδρός σοφού» οι Γεωτεχνικοί που έχουν αναδείξει όλα τα προϊόντα ΠΟΠ της Ελλάδος Φυτικά και Ζωϊκά και τα έχουν κάνει Ναυαρχίδα της Ελληνικής Οικονομίας, δηλώνουν ότι η ανομία και η παρανομία λαμβάνει τέλος.

Εάν δε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν γίνουν Νόμος του Κράτους οι προτάσεις τους, τόσο για την Διάρθρωση του Ελεγκτικού Μηχανισμού, όσο και για την ποινικοποίηση σε βαθμό κακουργήματος όσων παραβιάζουν τη Νομοθεσία ΠΟΠ, η ΠΟΓΕΔΥ θα προβεί στις Πειθαρχικές-Ποινικές-Αγωνιστικές ενέργειες όπως προβλέπεται από τους Νομοθετικούς και Συνδικαλιστικούς Νόμους.

 

Καλούμε τον Υπουργό Υπ.Α.Α.Τ. να δώσει στην δημοσιότητα το όνομα της εταιρείας (εμείς το γνωρίζουμε) και να επιβάλλει χθες τις απαραίτητες κυρώσεις.

Καληνύχτα λαμόγια..…

Καλημέρα υγιείς - Ανταγωνιστική Επιχειρηματικότητα…..

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις