ΠΟΓΕΔΥ: Ξεκίνησαν τα βήματα επαναφοράς στην κανονικότητα
ΠΟΓΕΔΥ: Ξεκίνησαν τα βήματα επαναφοράς στην κανονικότητα

Η Ομοσπονδία των Γεωτεχνικών ΔΥ, από την αρχή της άνευ προηγουμένου άναρχης υφαρπαγής της έκτασης στο Σούνιο για την λειτουργία Δομής Μεταναστών και Προσφύγων, η οποία είχε παραχωρηθεί για την επί σειρά ετών απολύτως επιτυχημένη λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, είχε εκφραστεί Δημοσίως σε ότι αφορά την πίστη της για την επάνοδο στο σκοπό της παραχώρησης.

Με υπομονή και επιμονή ανέπτυξε Δημοσίως τα επιχειρήματά της, που συνηγορούσαν ότι στην εν λόγω μοναδικής ομορφιάς έκταση, μόνο παιδική κατασκήνωση θα μπορούσε να λειτουργούσε προς όφελος του Αγροτικού Κόσμου και των παιδιών των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Και επιτέλους σήμερα, με την από 20.07.21 απόφαση του Γενικού Διευθυντή Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κου Ευάγγελου Γκουντούφα, αισθανόμαστε για άλλη μια φορά δικαιωμένοι και πλήρως ικανοποιημένοι. 

Και αυτό γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι παρά την τραγική κατάσταση στην οποία παρελήφθη ο χώρος με τις κτιριακές εγκαταστάσεις μας, πολύ γρήγορα θα ακουστούν και πάλι παιδικές φωνές να χαίρονται το καλοκαίρι.

Αισθανόμαστε περήφανοι που Συνάδελφοι Γεωτεχνικοί σε θέσης ευθύνης, κρατούν ψηλά την Σημαία του Υπηρεσιακού τους χρέους και αντιλαμβάνονται πλήρως την έννοια του Δημοσίου συμφέροντος, του περί δικαίου αισθήματος και της κοινωνικής προσφοράς.

 

 

Συνημμένα: Απόφαση παραχώρησης στο Υπ.Α.Α.Τ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις