Ο Μπάιντεν επενδύει στην Αγροτική Ανάπτυξη με έργα 14 εκ. δολαρίων σε 10 πολιτείες
Ο Μπάιντεν επενδύει στην Αγροτική Ανάπτυξη με έργα 14 εκ. δολαρίων σε 10 πολιτείες

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) Justin Maxson ανακοίνωσε σήμερα ότι η USDA επενδύει 14 εκατομμύρια δολάρια σε έργα αγροτικής οικονομικής ανάπτυξης σε 10 πολιτείες.

«Όταν επενδύουμε σε υποδομές, επενδύουμε στους ανθρώπους της αγροτικής Αμερικής για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ακμάζουσων κοινοτήτων όπου μπορούν να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν. Αυτά τα δάνεια και οι επιχορηγήσεις θα βοηθήσουν τις αγροτικές κοινότητες να αναπτυχθούν καλύτερα και να υποστηρίξουν τη δημιουργία θέσεων εργασίας », δήλωσε ο Maxson. «Υπό την ηγεσία του Προέδρου Μπάιντεν, του Αντιπροέδρου Χάρις και του Γραμματέα Vilsack, το USDA εργάζεται ακούραστα για να είναι ισχυρός υποστηρικτής και επενδυτής σε υποδομές και οικονομική ανάπτυξη σε αγροτικές κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα».

Το USDA παρέχει τη χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος δανείου και επιχορήγησης για την αγροτική οικονομική ανάπτυξη (REDLG). Μέσω αυτού του προγράμματος, το USDA παρέχει δάνεια και επιδοτήσεις μηδενικού επιτοκίου σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. Στη συνέχεια, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας δανείζουν κεφάλαια σε τοπικές επιχειρήσεις για έργα που δημιουργούν και διατηρούν απασχόληση σε αγροτικές περιοχές. Επιλέξιμοι υποψήφιοι είναι οι δανειολήπτες του USDA's Electric Program και Telecom Program.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει επενδύσεις σε Illinois, Iowa, Kansas, Kentucky, Minnesota, Missouri, Montana, North Carolina, Ohio και Tennessee. Παρακάτω αναφέρονται μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους το πρόγραμμα REDLG δημιουργεί ευκαιρίες στις αγροτικές κοινότητες της Αμερικής.

Στο Οχάιο, η Midwest Electric Inc. λαμβάνει επιχορήγηση 300.000 δολαρίων για να βοηθήσει την Mercer Community Land Development LLC. Η Mercer θα βελτιώσει τους δρόμους και τα συστήματα υγιεινής, ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης στο Marion Township Industrial Park. Ο Mercer θα προσθέσει επίσης 24 παρτίδες στο πάρκο.

Στο Μισσούρι, ο White River Valley Electric Cooperative θα χρησιμοποιήσει δάνειο 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει το Gainesville R-V School District να κατασκευάσει καταφύγιο καταιγίδας και να ανακαινίσει εγκαταστάσεις. Η σχολική περιοχή προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες σε επιχειρήσεις, γεωργία, μηχανικούς αυτοκινήτων και πιστοποιημένα προγράμματα βοηθών νοσηλευτικής.

Η Johnson City Energy Authority θα χρησιμοποιήσει δάνειο 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει την ολοκληρωμένη εταιρεία μάρκετινγκ να αγοράσει και να ανακαινίσει μια μονάδα παραγωγής στο Chuckey του Tenn. Αυτό το έργο θα βοηθήσει την εταιρεία να αναλάβει επιπλέον πελάτες για να αναπτύξει την επιχείρηση και να αυξήσει την οικονομική παραγωγή στην περιοχή.

Υπό τη διοίκηση Biden-Harris, η Αγροτική Ανάπτυξη παρέχει δάνεια και επιχορηγήσεις για να διευρύνει τις οικονομικές ευκαιρίες, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής για εκατομμύρια Αμερικανούς σε αγροτικές περιοχές. Αυτή η βοήθεια υποστηρίζει βελτιώσεις υποδομής. ανάπτυξη επιχείρησης; στέγαση; κοινοτικές εγκαταστάσεις όπως σχολεία, δημόσια ασφάλεια και υγειονομική περίθαλψη · και υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο σε αγροτικές, φυλετικές και περιοχές υψηλής φτώχειας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.rd.usda.gov.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις