Συνεργασία της Anthesis με την GGC (Greek Grape Company) για Μηδενικά Υπολείμματα στα Επιτραπέζια Σταφύλια

H Anthesis, μέλος του Andermatt Group (www.anthesis.gr), καινοε σκοπό τα μηδενικά υπολείμματα κατά την κοπή στα επιτραπέζια σταφύλια.τόμος εταιρεία στην Ελλάδα με κυρίαρχη θέση στη Φυτοπροστασία Μηδενικών Υπολειμμάτων και την Εξειδικευμένη Θρέψη εφαρμόζει στην χώρα μας ένα καινοτόμο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μ

 

Έχοντας την τεχνογνωσία, τις μεθόδους αλλά και τα δοκιμασμένα προϊόντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Anthesis προχώρησε σε συνεργασία με την Greek Grape Company (www.ggc.gr). Η GGC, καλλιεργεί 306 στρέμματα πατενταρισμένων ποικιλιών άσπερμων επιτραπέζιων σταφυλιών στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής τα οποία κατευθύνονται σε ευρωπαϊκά Super-Markets, κυρίως στην Μεγάλη Βρετανία. Σκοπός της συνεργασίας είναι να εφαρμοστεί το πρόγραμμα φυτοπροστασίας και εξειδικευμένης θρέψης στα αμπέλια της Greek Grape Company με τα προϊόντα της Anthesis, για συγκομιδή σταφυλιών με μηδέν υπολείμματα, μηδενικές ζημιές από εχθρούς-ασθένειες και με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

 

Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, ιδρυτής της Greek Grape Company (www.ggc.gr), δήλωσε: "Θέλουμε πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά από την αγορά και τις τάσεις, και ενώ εφαρμόζουμε εδώ και 4 χρόνια ICM και τα υπολείμματα μας είναι υπερβολικά χαμηλά σε σχέση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών μας, προχωρήσαμε σε αυτήν την συνεργασία με την Anthesis, ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μηδέν υπολείμματα στο τελικό προϊόν μας."

 

"Tα προϊόντα που αντιπροσωπεύουμε, εφαρμόζονται από πολλούς αμπελουργούς στην Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και άλλες αμπελουργικές χώρες παγκοσμίως. Είμαστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα που εκπονούμε σε συνεργασία με το τοπικό Γεωπονικό Κατάστημα στα αμπέλια της GGC, θα μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι τα μηδενικά υπολείμματα όταν κοπεί το τσαμπί για συσκευασία" δήλωσε ο Θοδωρής Ρουσιάκης, Διευθυντής Βορείου Ελλάδος της Anthesis.

 

Στο σύγχρονο πρόγραμμα φυτοπροστασίας Μηδενικών Υπολειμμάτων χρησιμοποιήθηκαν : Το Julietta για τον Βοτρύτη, το Vitisan, Curatio για το Ωίδιο, καθώς και τα Rapax και Isonet L TT για την Ευδεμίδα. Πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο το εγχείρημα έπαιξε το MOKA, o καινοτόμος Βιοδιεγέρτης της Anthesis για αύξηση των ποιοτικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών με εκχύλισμα ζυμομύκητα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις