Διαδικτυακή Ημερίδα Ελαιοκράμβης
Διαδικτυακή Ημερίδα Ελαιοκράμβης

Δελτίο τύπου για την Διαδικτυακή Ημερίδα Ελαιοκράμβης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/9/21 η Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα την καλλιέργεια της Ελαιοκράμβης που διοργάνωσε ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη». Στην ημερίδα την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος κ.Γιουρμετάκης Ανδρέας , έλαβαν μέρος ο κ.Κουτσιούλης Ιωάννης Εμπορικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού ΘΕΣγη, ο κ.Καταφιώτης Γεώργιος Εμπορικό Στέλεχος της εταιρείας Μύλοι Σόγιας Α.Ε. και ο κ.Κουτσομάρκος Κωνσταντίνος Γεωπόνος της εταιρείας Άλφα Γεωργικά Εφόδια Α.Ε.Β.Ε.

Στην ημερίδα ο κ.Κουτσιούλης περιέγραψε τις δραστηριότητες που αναπτύσσει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγη και παρουσίασε το Πρόγραμμα Συμβολαικής Γεωργίας που εφαρμόζει σε συνεργασία με την εταιρεία G.F. Energy για την καλλιέργεια της Ελαιοκράμβης. Στη συνέχεια το στέλεχος της εταιρείας G.F. Energy κ.Καταφιώτης παρουσίασε την εξέλιξη της εταιρείας του από την ίδρυση έως σήμερα και έκανε λόγο για τις ελάχιστες εγγυημένες τιμές των συμβολαίων. Τέλος ο κ.Κουτσομάρκος ανέπτυξε όλες τις καλλιεργητικές πρακτικές που πρέπει να γνωρίζουν οι παραγωγοί για την καλλιέργεια του ενεργειακού φυτού.

 Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγη ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των παραγωγών για ενημέρωση, εκπαίδευση και ανάπτυξη έχει ως κύριο μέλημα του, να ενδυναμώσει τη διαπραγματευτική τους δύναμη. Για το λόγο αυτό αναπτύσσει και διευρύνει το δίκτυο του στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μέσω συνεργειών με άλλους Συνεταιρισμούς. Σημειώνουμε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την Διαδικτυακή Ημερίδα στο Κανάλι του Συνεταιρισμού στο YouTube και να υποβάλλουν τα ερωτήματα τους.
https://www.youtube.com/watch?v=OKZqcGfvt4o

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις