Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Διπλή διάκριση στα φημισμένα Great Taste Awards 2021 του Λονδίνου
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Διπλή διάκριση στα φημισμένα Great Taste Awards 2021 του Λονδίνου

Μοναδική διπλή διάκριση στην "Μέκκα και στην ελίτ των ποιοτικών gourmet τροφίμων" για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

2 μοναδικές χρυσές βραβεύσεις στα φημισμένα Great Taste Awards 2021 του Λονδίνου, όπου τα χρυσά βραβεία τους ισοδυναμούν με τα αστέρια Michelin Fine Dining και θεωρούνται  παγκοσμίως ως τα «Όσκαρ της γεύσης».

Ανάμεσα σε 13.000 περίπου προϊόντα υψηλής ποιότητας, από 120 χώρες του κόσμου, με περισσότερους από 500 ειδικούς κριτές και με 180 ημέρες διάρκεια γευστικών δοκιμών.

"ENIGMA flavored gourmet"...

Το ελαιόλαδο "ENIGMA flavored gourmet" κατακτά την υψηλότερη θέση στην κατηγορία του και την πολύ τιμητική βράβευση των δύο (2) χρυσών αστεριών, συγκεντρώνοντας εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, την οποία δεν έφτασε κανένα άλλο ελαιόλαδο από τις συμμετοχές όλων των χωρών.

"ΑΝΑΛΑΤΕΣ ελιές"...

Οι επιτραπέζιες "ΑΝΑΛΑΤΕΣ ελιές"  κατακτούν το βραβείο ενός (1) χρυσού αστεριού και εκπληκτικές κριτικές από τους ειδικούς κριτές, chef και γευσιγνώστες του φημισμένου διαγωνισμού.

Η συγκεκριμένη βράβευση για την ποιότητα και την γεύση των ΑΝΑΛΑΤΩΝ ελιών, είναι η μοναδική που έχει επιτευχθεί ιστορικά μέχρι σήμερα παγκοσμίως σε επιτραπέζιες ελιές χωρίς αλάτι, και έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα και κύρος από τέτοιο διαγωνισμό.

Οι δύο (2) μοναδικές χρυσές βραβεύσεις στα γνωστά παγκοσμίως Great Taste Awards 2021 συμπληρώνουν τον αριθμό των 357 διεθνών βραβείων για τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Αποτελούν δε ένα εξελισσόμενο παγκόσμιο ρεκόρ βραβεύσεων για Έλληνα ελαιοπαραγωγό σε αναγνωρισμένους διαγωνισμούς υψηλού κύρους ανά τον κόσμο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bioarmonia.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις