Λαϊκές αγορές:  Για την μετατροπή Παραγωγικών Αδειών σε Εμπορικές
Λαϊκές αγορές: Για την μετατροπή Παραγωγικών Αδειών σε Εμπορικές.

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, για άλλη μια φορά έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους στις Λαϊκές Αγορές της ΑΤΤΙΚΗΣ, οι γνωστές ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ μετατροπής Παραγωγικών Αδειών σε Εμπορικές.

Μάλιστα την διανομή επιλεγμένη ή μη, των αιτήσεων είχε αναλάβει η εταιρεία security μιας κι όπως είναι γνωστό αυτή είναι η αρμοδιότητά τους και γι' αυτό αμείβονται ... και γι' αυτό τους επέλεξαν τα σωματεία των Επαγγελματιών κι η Ομοσπονδία τους.

Το θεμελιώδες ερώτημα όμως είναι η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της κυκλοφορίας αυτών των αιτήσεων ΠΡΟ μάλιστα της ψήφισης του Νομοσχεδίου, η οποία "εξουσιοδότηση" του φορέα που της διακινεί, η αρμοδιότητα συλλογής αυστηρών ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, αλλά κι η μελλοντική χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης βάσης δεδομένων.

Κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ,
όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, για άλλη μία φορά τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο πρόσωπό σας και καλείστε να τοποθετηθείτε ΑΡΜΟΔΙΩΣ και ΔΗΜΟΣΙΩΣ καταδικάζοντας ή  επικροτώντας την κίνηση αυτή.

Καλείστε εξ ονόματος της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ που κι εσείς επικαλείστε αλλά κι εκείνοι που διακινούν τις αιτήσεις, (τα Σωματεία των Επαγγελματιών κι η Ομοσπονδία τους), να απαντήσετε αν τις διακινούν κατόπιν δικής σας επιθυμίας ή δρουν αυθαίρετα.

Αν ισχύει το τελευταίο, σε μια ευνομούμενη χώρα όπως είναι η Ελλάδα πρέπει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ κι ΑΜΕΣΑ, ΠΡΙΝ την ψήφιση του Νομοσχεδίου, να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς δικαστική κι εκτελεστική εξουσία και να πάρετε προσωπικά θέση.

Σε διαφορετική περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι υποκαθιστούν ή αντικαθιστούν εσάς, εφαρμόζοντας άμεσα και παράνομα το δικό σας άρθρο περί της συγκεκριμένης μετατροπής, ΠΡΙΝ της ψήφισής του και επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας κι ενέργειας για την εύστοχη και καίρια απόδοση ευθυνών.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις