Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών

 Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών που εκπροσωπεί τους Παραγωγούς της Αττικής και της ευρύτερης Επαρχίας (ΠΟΣΠΑΠΠΛΑ) αντιτίθεται με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις Λαϊκές Αγορές ΑΠΕΡΓΕΙ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Δευτέρας 25/10/21 στις 12:00 πμ στο Σύνταγμα.

Παραγωγοί, Επαγγελματίες και Πωλητές Βιομηχανικών Ειδών από όλη την Χώρα ενώνουμε τις φωνές μας και διαδηλώνουμε δυναμικά ενάντια την ΔΙΑΛΥΣΗ και ΜΑΡΑΣΜΟ των Λαϊκών Αγορών που επιφέρουν τα απαράδεκτα άρθρα του Νομοσχεδίου που ΑΠΕΙΛΟΥΝ την δουλειά μας και το συμφέρον των εκατομμυρίων καταναλωτών που τις επισκέπτονται καθημερινά.

    Τα αιτήματα των Λαϊκών Αγορών στα οποία εξακολουθεί να κωφεύει το Υπουργείο Ανάπτυξης και ο αρμόδιος υπουργός είναι:

- Ίδρυση Νομικών Προσώπων σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας που θα έχουν την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των λαϊκών αγορών.

- ΝΑΙ στην απρόσκοπτη προσέλευση των παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές κι ΟΧΙ στην προκήρυξη θέσεων μία φορά ετησίως.

- ΟΧΙ στις 16 διαφορετικές Υπουργικές αποφάσεις που αναφέρονται στο Νομοσχέδιο και δίνουν με αντισυνταγματικό τρόπο υπέρ-εξουσίες στον υπουργό.

- ΟΧΙ στην πλατφόρμα e-καταναλωτής όπως ισχύει για τα super markets με τζίρο άνω των 90.000.000ε.

- ΟΧΙ στην φορολογική-ασφαλιστική ενημερότητα, επιζητώντας την συνταγματική ισονομία με το στεγασμένο εμπόριο.

- ΟΧΙ στην οποιαδήποτε μετατροπή παραγωγών σε εμπόρους.

- ΟΧΙ στις ποινές εξοντωτικού χαρακτήρα που με την μη έκδοση 3 αποδείξεων μέσα σ’ ένα χρόνο χάνουμε τις Θέσεις μας και το Δικαίωμα Δραστηριοποίησης.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 12:00μμ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/10/2021 ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις