Τι απαντούν οι εργαζόμενοι ΠΣΕ ΟΓΑ στον Χατζηδάκη
Τι απαντούν οι εργαζόμενοι ΠΣΕ ΟΓΑ στον Χατζηδάκη

Ανακοίνωση του Π.Σ.Ε. Ο.Γ.Α. για την ανάκληση αδειών των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ από τον κ. Χατζηδάκη: 

Ο υπουργός Εργασιακής Επισφάλειας και Κοινωνικής Εξαθλίωσης κ. Χατζηδάκης, ο «Superman» των ξεπουλημάτων, των ιδιωτικοποιήσεων και των απευθείας αναθέσεων, των 12 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως σε ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο ΜΗ εξυπηρέτησης (όπου ανακυκλώνεται το προσωπικό ανά δύο μήνες για να μην αποκτά ασφαλιστικά δικαιώματα), με τη γνωστή φασίζουσα νοοτροπία που διακρίνει τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση της Ν.Δ., προκλητικά υποδεικνύει στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ να μη δοθούν άδειες στους εργαζόμενους του Φορέα εντός των εορτών.

Υποκριτικά, ο κ. Χατζηδάκης προφασίζεται την αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών -πάγια προβλήματα των ασφαλιστικών φορέων, που οφείλονται στη διαχρονική αναποτελεσματικότητα των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών και διοικήσεων του Φορέα-, τα οποία ψευδεπίγραφα αποκαλεί ΕΚΤΑΚΤΕΣ συνθήκες, ώστε ΠΑΡΑΝΟΜΑ να εμφανιστεί ότι εφαρμόζει ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να καταχωνιάσει κάτω από το χαλί την αποτυχία και το τεράστιο αδιέξοδο του ίδιου και των εμπνευσμένων προκατόχων του, όταν μάλιστα με χειρουργικής ακρίβειας κινήσεις μεθοδεύει την απαξίωση και το επακόλουθο ξεπούλημα των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, εις βάρος των συνταξιούχων, των ασφαλισμένων και των επιδοματούχων, μονιμοποιώντας την ταλαιπωρία και την απαξίωσή τους.

Δεν αποτελεί, βέβαια, έκπληξη το γεγονός ότι, ως γνήσιο τέκνο του κομματικού σωλήνα της Ν.Δ. σε διατεταγμένη πορεία, δεν έχει καμία σχέση με την εργασία και τον καθημερινό μόχθο, ωστόσο οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον βαθιά υποστελεχωμένο, απαρχαιωμένο και διαλυμένο ΕΦΚΑ έχουμε την απάντηση στις μεθοδεύσεις του. Και η απάντηση είναι ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.

Σε αυτήν μας την απόφαση θα έχουμε δίπλα μας την κοινωνία, που αν και κατά καιρούς εξαπατάται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και «αποδιοπομπαίο τράγο» πάντα τον εργαζόμενο στον Φορέα, έχουμε τη βεβαιότητα ότι δεν θα καταπιεί αμάσητο το λαϊκίστικο παραλήρημα του υπουργού.

Κύριε Χατζηδάκη, το ποτάμι της οργής των εξαθλιωμένων εργαζομένων και της εξαπατημένης κοινωνίας έχει φουσκώσει και θα σας παρασύρει όλους.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις