Βιοκαλλιεργητές Αττικής: Ευχαριστίες στον ΕΛΓΟ
Βιοκαλλιεργητές Αττικής: Ευχαριστίες στον ΕΛΓΟ

Ο Πρόεδρος, Ηλίας Μαυριάς και η Διαχειριστική Επιτροπή του Αυτοδιαχειριζόμενου Φορέα Βιοκαλλιεργητών Αγορών Περιφέρειας Αττικής συγχαίρει τον μέχρι σήμερα, Γενικό Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Δημήτρη Γαλαμάτη για την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Κυβέρνησης.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για την μέχρι σήμερα προσφορά του, αλλά και τη μεταξύ μας συνεργασία.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Γενική Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ Δήμητρα, σε συνεργασία με το Φορέα   μας, ξεκίνησε τον ουσιαστικό έλεγχο των Πρότυπων Αγορών Βιολογικών Προϊόντων στην Αττική, γεγονός που αντιμετωπίζει την παραβατικότητα και διασφαλίζει την ποιότητα των βιολογικών προϊόντων, που διατίθενται από τους βιοκαλλιεργητές σε αυτές τις αγορές.

Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα και μετά την αποχώρησή του κ. Γαλαμάτη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη στα νέα του καθήκοντα

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις