Επανεκκίνηση της Carrefour στην Ελλάδα
Επανεκκίνηση της Carrefour στην Ελλάδα

H γαλλική εταιρεία “Carrefour Partenariat International” δημοσιοποίησε χθες διά εκδόσεως σχετικής ανακοινώσεως τύπου, μια νέα επιχειρηματική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία εμπορίου τροφίμων “Retail & More” θυγατρική της “Τeleunicom” και μέλος του ελληνικού ομίλου “ΑVΕ” (www.ave.gr), αναφορικά με επαναδραστηριοποίηση πρώτης στην ελληνική αγορά, αρχής γενομένης πριν από το προσεχές θέρος τ.έ., με το άνοιγμα σχετικών καταστημάτων εμπορίου τροφίμων στην Κρήτη.

Αναφορικά με εν θέματι σύμπραξη, ο εκτελεστικός Διευθυντής της προαναφερθείσης γαλλικής εταιρείας κ. Patrick Lasfargues, δήλωσε πως η επωνυμία Carrefour και τα προϊόντα αυτής είναι ιδιαίτερα γνωστά στους Έλληνες πελάτες, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ο γαλλικός όμιλος θα συνεργαστεί με την “Τeleunicom” που δύναται να προσφέρει την καλύτερη πλατφόρμα για ταχεία και αποτελεσματική είσοδο στην ελληνική αγορά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δραστηριοποιούμενη στην Ελλάδα από το 2022, η “Carrefour Partenariat International”, διατηρεί την ισχυρή αναπτυξιακή της δυναμική, επεκτεινόμενη σε “νέες γεωγραφίες”.

Από την πλευρά του o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της “Retail & More” κ. Bασίλης Στασινούλιας ανέφερε πως η ελληνική εταιρεία είναι ικανοποιημένη από την επανεκκίνηση της Carrefour στην Ελλάδα και σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα εμπορικά κανάλια της γαλλικής εταιρείας, η οποία μάλιστα προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητος και πάντα προσβάσιμες σε όλους.

Σημειώνεται πως ο όμιλος Carrefour διαθέτοντας ένα δίκτυο 13.000 καταστημάτων σε περισσότερες από 30 χώρες, είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στο εμπόριο τροφίμων. Η εταιρεία “Carrefour Partenariat International” διαχειρίζεται όλα τα καταστήματα δικαιόχρησης (franchise) του ομίλου παγκοσμίως.

Το οικονομικό έτος 2020, ο όμιλος είχε κύκλο εργασιών 78,6 δισ. ευρώ. Οι συνεργάτες του υπολογίζονται σε 320.000 άτομα και οι εργαζόμενοί του σε 500.000.

Η δε ελληνική εταιρεία “Retail & More” είναι θυγατρική διανομής τροφίμων της “Τeleunicom” και μέλος του ελληνικού ομίλου “ΑVΕ” που δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και Κύπρο. Η “Τeleunicom” ιδρύθηκε το 1995 και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα κορυφαίες επωνυμίες όπως την “Samsung” και “Huawei”.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις