Αντί να πιει ουίσκι τον ήπιε εκείνο

ΚΟΖΑΝΗ: Ένας 41χρονος έχασε τη ζωή του, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβαλε στοίχημα με συγχωριανούς του, θαμώνες του καφενείου και κατανάλωσε σχεδόν δυο μπουκάλια αλκοόλ.
Το περιστατικό το βράδυ της Τρίτης βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Αιανής Κοζάνης, αφού μια παρόρμηση της στιγμής, οδήγησε στο θάνατο ένα νεαρό άνθρωπο κι, όπως λέγεται, είναι το τρίτο «κρούσμα» θανάτου από αλκοόλ, καθώς η ανεργία πλήττει την περιοχή.
Το «στοίχημα» αποδείχτηκε μοιραίο, αφού μαρτυρίες φέρουν το 41χρονο να έχει καταναλώσει σχεδόν μονορούφι δύο μπουκάλια ουίσκι μέσα σε διάστημα είκοσι λεπτών! Τότε  έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, και τον μετέφεραν στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης.
    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του 41χρονου από την Αιανή οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Όπως εξήγησε ο ιατροδικαστής Γιάννης Φούντος , ο οργανισμός επιβαρύνεται από μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο ίδιος τόνισε πως ο άτυχος άντρας είχε πρόβλημα με την καρδιά του το οποίο ίσως δε γνώριζε, σημειώνοντας πως «επιβαρύνεται ο οργανισμός από μεγάλη ποσότητα αλκοόλ».
            Κατά τον ιατροδικαστή, φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση. «Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι συνέβη και εάν έφτασε στα όρια του αλκοολικού κώματος. Φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του. Πάντως μεγάλη ποσότητα αλκοόλ μπορεί να οδηγήσει και στο θάνατο».
 
Πηγές: Kozanimedia.gr/Protothema
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις