Μεγάλο συλλαλητήριο  αγροτών στην Κρήτη

 

Mε σκοπό να οργανώσουν το πιο δυναμικό συλλαλητήριο των τελευταίων ετών συγκεντρώνονται οι αγρότες από ολόκληρη την Κρήτη στην ΟΑΣΝΗ,  για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στο χαράτσι  για τα αγροτεμάχια. Οι αγρότες έχουν αισθητή την παρουσία τους με συνθήματα και κορναρίσματα που ακούγονται σε μεγάλη ακτίνα ενώ έχουν υψώσει και μαύρες σημαίες. Τα τρακτέρ σύμφωνα με την αστυνομία είναι ήδη πάνω από 300!


Όπως λένε το "όχι" που θα πουν από την Πλατεία Ελευθερίας θα είναι τόσο ηχηρό που θα "φτάσει" μέχρι την κυβέρνηση.



"Μπροστάρης" στον αγώνα θα είναι ο γνωστός παραολυμπιονίκης Μανόλης Στεφανουδάκης οποίος επιβαρύνεται όπως και όλοι οι άλλοι από το χαράτσι στα αγροτεμάχια.


Οι αγρότες με τρακτέρ, αγροτικά αυτοκίνητα και κάθε άλλο μέσο συγκεντρώθηκαν αρχικά στα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων και στη συνέχεια κατευθύνονται προς την Πλατεία Ελευθερίας ,προακλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.



Αγρότες από κάθε γωνιά της Κρήτης από την Ιεράπετρα και τη Βιάννο μέχρι τη Μεσαρά και τα Χανιά υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης.


Στη διάρκεια της ημέρας όπως έχουν πει θα επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους με αποδέκτη την κυβέρνηση ενώ θα λάβουν και τις περαιτέρω αποφάσεις καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την πορεία των κινητοποιήσεων.

Απίστευτο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα σε δυτικές περιοχές του Ηρακλείου και τμήμα της 62 Μαρτύρων παραμένει κλειστή.

 

πηγη:www.neakriti.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις