Μπανάνες θα βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο

ΛΟΝΔΙΝΟ.  Πήγαν στο σούπερ μάρκετ έκαναν τα ψώνια τους, πήραν τις σακούλες με τα τρόφιμα γύρισαν σπίτι τους κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ώσπου διαπίστωσαν ότι στα φρούτα που μετέφεραν είχαν τις φωλιές τους θανατηφόρες αράχνες. Κι ο εφιάλτης της οικογένειας τύπου Αραχνοφόβια ξεκίνησε.
Η 29χρονη Κόνσι Τέιλορ, ο σύζυγός της Ρίτσαρντ και τα δυο τους παιδιά είναι ζήτημα αν θα ξαναβάλουν στο στόμα τους μπανάνες, αφού οι θανατηφόρες αράχνες ήρθαν από τη Βραζιλία κι είχαν φτιάξει τις φωλιές τους στα φρούτα.
Το σπίτι τους γέμισε αράχνες, η Κόνσι Τέιλορ
απευθύνθηκε αμέσως στο σουπερμάρκετ «Sainsbury» από το οποίο αγόρασαν τα φρούτα όπου δέχτηκε την δεύτερη απανωτή ψυχρολουσία.
Οι υπεύθυνοι της έδωσαν για αποζημίωση μόλις 12 ευρώ!
Καθώς, το περιστατικό δεν μπορούσε ν΄ αντιμετωπιστεί έτσι η οικογένεια αναγκάστηκε να καλέσει εταιρία απεντόμωσης, η οποία καθάρισε το σπίτι. Όπως ανακοίνωσε στην οικογένεια πως οι αράχνες που είχαν γεμίσει την κατοικία τους είναι σπάνιες και θανατηφόρες και η ονομασία τους είναι «Brazilian wandering spider» που είναι γνωστές ως από τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του κόσμου.
Είναι εκείνη τη στιγμή που ακόμη κι οι Βρετανοί χάνουν την ψυχραιμία τους. Το σουπερμάρκετ από το οποίο αγόρασαν τις μπανάνες με τις αράχνες υποχρεώθηκε να ζητήσει  συγνώμη από τη νεαρή μητέρα και δέχτηκε να τους αποζημιώσει για τα έξοδα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν όσο καθαριζόταν το σπίτι τους, με το ποσό των 1.200 ευρώ.

Πηγή: Newsbomb
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις