Οικονόμου για ενεργειακή κρίση: Επιτακτική ανάγκη για ευρωπαϊκή απάντηση - Ετοιμάζουμε το εθνικό σχέδιο
Οικονόμου για ενεργειακή κρίση: Επιτακτική ανάγκη για ευρωπαϊκή απάντηση - Ετοιμάζουμε το εθνικό σχέδιο

«Καθίσταται επιτακτική η ανάγκη που πολλές φορές έχει επισημάνει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ευρωπαϊκή απάντηση στα προβλήματα που προκαλούν σε όλες τις ευρωπαϊκές οικονομίες και σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες η ενεργειακή κρίση» ανέφερε συγκεκριμένα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτηθείς αν θα συνεχιστεί η στήριξη των νοικοκυριών απάντησε:

«Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει ότι όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση θα στηρίζουμε την κοινωνία εξαντλώντας κάθε περιθώριο για να σταθούμε στο πλευρό των πολιτών. Από εκεί πέρα είναι γνωστό ότι η χώρα επεξεργάζεται ένα δικό της εθνικό σχέδιο, πιο αποφασιστικής στήριξης σε ότι αφορά τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος παράλληλα με τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο πρωθυπουργός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάγκη μιας ευρωπαϊκής απάντησης σε ένα πρόβλημα πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο».

«Οι απόψεις του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχουν τύχει αποδοχής από ομολόγους του στην ΕΕ αλλά και από άλλους αξιωματούχους. Οι διεργασίες συνεχίζονται και παράλληλα επεξεργαζόμαστε και ετοιμάζουμε και το δικό μας εθνικό σχέδιο» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις