Δικαίωση για αγρότη στον οποίο έκοψαν το ρεύμα για ανεξόφλητη οφειλή

Δικαιώθηκε δικαστικά ο αγρότης στον Δήμο Κικελέρ που του κόψανε το ρεύμα για οφειλή αγροτικής παροχής και έγινε η επανασύνδεση.

Με μία εξαιρετικά δηκτική δήλωση, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Βασίλης Κόκκαλης, κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για το γεγονός πως αρνείται πεισματικά να βάλει φρένο στη σωρεία διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια.

Με αφορμή μάλιστα, την περίπτωση αγρότη από χωριό του δήμου Κιλελέρ, ο οποίος είδε το ρεύμα στο σπίτι του να κόβεται, επειδή είχε οφειλές σε αγροτική παροχή, ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε χαρακτηριστικά πως ευτυχώς η δικαιοσύνη κάνει ότι δεν πράττει η κυβέρνηση.

Σε δήλωσή του για την δικαστική απόφαση, ο Λαρισαίος βουλευτής αναφέρει: «Δυστυχώς για την κυβέρνηση ό,τι δεν κάνει για τους ευάλωτους συμπολίτες, ευτυχώς το πράττει η δικαιοσύνη. Το θέμα της πρόσβασης στην ηλεκτροδότηση είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνία και κατά συνέπεια, κατ’ εξοχήν πολιτικό. Δεν είναι νομικό, καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα. Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητούμε την αναστολή όλων των διακοπών ηλεκτροδότησης μέχρι να κριθεί η νομιμότητα της ρήτρας αναπροσαρμογής από τη δικαιοσύνη. Η δε, «ρήτρα Μητσοτάκη» θα κριθεί από τον ελληνικό λαό στις εκλογές που πλησιάζουν».

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις