Βελόπουλος: H μείωση του φόρου στα καύσιμα θα βοηθήσει όλη την οικονομία
Βελόπουλος: H μείωση του φόρου στα καύσιμα θα βοηθήσει όλη την οικονομία

 

   «H μείωση του φόρου στα καύσιμα θα βοηθήσει συνολικά όλη την οικονομία. Θα βοηθήσει από τον πολύ φτωχό Έλληνα έως τον βιοτέχνη και τον μικρομεσαίο», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

   Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε, επίσης, στη στάση της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με ενδεχόμενη μείωση της δύναμης της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο.

   «Ο Ερντογάν μας απειλεί ανοιχτά. Είπε τις προάλλες: "Δεν θα επαναλάβω τα λάθη εκείνων που άφησαν τα νησιά του Αιγαίου στην Ελλάδα". Σε ό,τι αφορά τη "Γαλάζια πατρίδα" έχω να του απαντήσω ότι η δική του πατρίδα δεν είναι γαλάζια. Είναι κατακόκκινη από το αίμα των εκατομμυρίων σφαγιασθέντων, Ποντίων, Αρμενίων κλπ. Η δική μας πατρίδα είναι γαλάζια. Γαλάζια πατρίδα είναι το Αιγαίο της Ελλάδας», είπε ο κ. Βελόπουλος και σημείωσε:

   «Αυτό έπρεπε να απαντήσει ο πρωθυπουργός στον Ερντογάν και όχι να λέει ότι "οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια θα έχει συνέπειες". Και ο κ. Τσίπρας είπε πως "ο Ερντογάν προκαλεί και οι Ευρωπαίοι νίπτουν τας χείρας" και ο κ. Ανδρουλάκης ότι "η Τουρκία είναι ο τραμπούκος της περιοχής". Αυτά είναι γνωστά. Τα λέμε εδώ και 50 χρόνια».

   «Χθες η Ελληνική Λύση πρότεινε, όπως ακριβώς η ΕΕ λέει ότι η Κύπρος θα πρέπει να γίνει διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, να γίνει το ίδιο με την Τουρκία σε ό,τι αφορά Τούρκους και Κούρδους. Δυστυχώς οι Έλληνες ευρωβουλευτές δεν το στήριξαν», προσέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και κατέληξε:

   «Καλώ τον πρωθυπουργό να ενημερώσει άμεσα τους αρχηγούς των κομμάτων. Και στους Έλληνες λέω να μην φοβούνται. Από το '12 έως το '22 νικήσαμε έξι φορές τους Τούρκους. Όσες φορές δεν τους βοήθησαν τρίτοι τους Τούρκους τους νικήσαμε. Και στον Ερντογάν λέω να σταματήσει να μιλά πολύ, γιατί όποιος μιλά πολύ στο τέλος κλαίει πολύ».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις