Χρυσή διάκριση για το Beegin στα Hellenic Responsible Business Awards
Χρυσή διάκριση για το Beegin στα Hellenic Responsible Business Awards

Το Beegin, η δράση της EndlessECγια την υποστήριξη των μελισσών, των ανθρώπων και του περιβάλλοντος στη Βόρεια Εύβοια, έλαβε χρυσή διάκριση στα HellenicResponsibleBusinessAwards.

Μέσα από πλήθος σπουδαίων δράσεων και πρωτοβουλιών ελληνικών εταιρειών, για την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεισφορά στην κοινωνία, η Endless EC διακρίθηκε για το Beegin, μια πρωτοβουλία που έχει τριπλό στόχο: την υποστήριξη των μελισσών και των ανθρώπων που τις φροντίζουν, αλλά και της φύσης στη Βόρεια Εύβοια, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021.

Η κ. Εύη Οικονόμου, HeadofMarketing&SalesModernTrade, που παρέλαβε το βραβείο, κάλεσε τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης, να γίνουν κι εκείνοι αρωγοί της πρωτοβουλίας του Beegin και να προσφέρουν όλοι σε ένα σκοπό που έχει έναν τόσο σπουδαίο στόχο.

Ο θεσμός των HellenicResponsibleBusinessAwards, για έβδομη συνεχή χρονιά, βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Περιβαλλοντική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε μια λαμπερή βραδιά με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΣΕΒ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις