Χαλκιδική: Συνάντηση Μπαγινέτα με τον Αντιπεριφερειάρχη
Χαλκιδική: Συνάντηση Μπαγινέτα με τον Αντιπεριφερειάρχη

Την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο Πολυγύρου τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.
 
Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο  της περιοδείας των δύο ανδρών στη Χαλκιδική και κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, ζήτησαν να ενημερωθούν για θέματα των αρμοδιοτήτων τους που απασχολούν το Νομό.
 
Ο κος Γιώργος τους ενημέρωσε σχετικά, για τα προβλήματα αλλά και τις ανάγκες του Νομού, όπως η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, που αποτελούν τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη της Χαλκιδικής, καθώς επίσης και για θέματα Αγροτικής ανάπτυξης, όπως εγγειοβελτιωτικά έργα, σχεδία βελτίωσης, πρόγραμμα νέων αγροτών, νέα ΚΑΠ, έλλειψη εργατών γης, προβολή και προώθηση τοπικών προϊόντων και τέλος για το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των λημμάτων της επιτραπέζιας ελιάς.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής δήλωσε ικανοποιημένος από το ενδιαφέρον των κυβερνητικών στελεχών και επισήμανε ότι πρέπει να επαναλαμβάνονται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογες εποικοδομητικές συναντήσεις .
Τόσο ο κος Κικίλιας όσο και ο κος Μπαγινέτας υποσχέθηκαν ότι θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων, αλλά και θα προωθήσουν τα ζητήματα που τεθήκαν προς συζήτηση στο μεταξύ τους διάλογο.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις