ΠΟΓΕΔΥ: «Παρουσία Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στην ∆.Ε.Θ.»

Η Ομοσπονδία συγχαίρει το σύνολο των Συναδέλφων που με την εργασία τους και την συνεισφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία του Υπ.Α.Α.Τ. και του Υ.Π.Εν. στην ∆ιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η επιτυχία πιστώνεται σε όλους και ειδικά για το Υπ.Α.Α.Τ. είναι διπλή αφού όλες οι ετοιμασίες έγιναν με πίεση χρόνου λόγω των καθυστερήσεων δέσμευσης χρημάτων από το Ταμείο Γεωργίας & Κτηνοτροφίας.

Χαιρετίζουμε επίσης την διαρκή παρουσία και ενεργό συμμετοχή στο περίπτερο του Υπ.Α.Α.Τ. του συνόλου σχεδόν της πολιτικής ηγεσίας και συγκεκριμένα του Υπουργού κου Γεωργαντά, των δύο Υφυπουργών κυρίων Κεδίκογλου και Στύλιου αλλά και των δύο Γενικών Γραμματέων Καλογήρου και Παπαγιαννίδη. Με την παρουσία τους ανέδειξαν το έργο του Υπ.Α.Α.Τ. και τίμησαν την προσπάθεια των Συναδέλφων για ένα εξωστρεφές και χρήσιμο Υπουργείο, απέδειξαν δε ότι δεν αρκούνται μόνο σε προσωπικές ∆ημόσιες σχέσεις, χωρίς προστιθέμενη αξία για το Υπουργείο.

Αποδεικνύεται ότι τόσο οι εργαζόμενοι όσο και η μεγαλύτερη μερίδα του πολιτικού προσωπικού βρίσκονται στον ίδιο δρόμο για την επιτυχία των πολιτικών που ασκεί το Υπ.Α.Α.Τ. και το Υ.Π.Εν.. Ελπίζουμε ότι η συμπόρευση θα συνεχιστεί και σε θέματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των Γεωτεχνικών που ασκούν αντικείμενα των Υπουργείων αυτών.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις