Η Mennel εξαγοράζει εργασίες ελαιοτριβείων, εμπορικών σημάτων και εργοστασίων ανάμειξης
Η Mennel εξαγοράζει εργασίες ελαιοτριβείων, εμπορικών σημάτων και εργοστασίων ανάμειξης

Η Mennel απέκτησε το υπόλοιπο 50% της Renwood και θα έχει τον πλήρη έλεγχο και την επίβλεψη όλων των εργασιών, συμπεριλαμβανομένου του εργοστασίου μύλου και αρτοποιίας. Η Mennel συνήψε αρχικά συμφωνία κοινοπραξίας με την Plaza Belmont, έναν όμιλο ιδιωτικών μετοχών τον Μάρτιο του 2016, για να λειτουργήσει από κοινού τη Renwood Mills, LLC

Το νέο όνομα της Renwood είναι Mennel Milling & Bakery Mix-Newton, North Carolina. Η τοποθεσία έχει μακρά ιστορία που περιλαμβάνει μια εγκατάσταση αλευροποιίας και ανάμειξης αλευριού 80 ετών με ημερήσια χωρητικότητα 7.500 cwts.

Οι φορείς εκμετάλλευσης στην τοποθεσία θα συνεχίσουν να παράγουν μια ποικιλία προϊόντων λιανικής ιδιωτικής ετικέτας, μείγματα ειδών διατροφής με βάση το αλεύρι και το καλαμπόκι και χονδρικό χύμα αλεύρι, είπε ο Mennel.

Ως μέρος της συναλλαγής, ο Mennel συμφώνησε να πουλήσει το επώνυμο τμήμα της επιχείρησης Renwood στην Homegrown Family Foods, LLC, μια εταιρεία προϊόντων επώνυμων καταναλωτών με έδρα το Shawnee Mission, Κάνσας, ΗΠΑ. Οι μάρκες λιανικής και τροφίμων που αποκτήθηκαν περιλαμβάνουν Southern Biscuit, Tenda-Bake, RediMix, Formula L και Nancy Jane.

Τον Αύγουστο, η Mennel απέκτησε τα επιχειρηματικά συμφέροντα της Sanford Milling Company, Inc. στο Henderson της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών σημάτων Snow Flake και Daily Bread, καθώς και την παραγωγή όλων των προϊόντων Sanford Milling, τα οποία έχουν μεταφερθεί στο Mennel Milling και εγκαταστάσεις Bakery Mix στη Βόρεια Καρολίνα, το Οχάιο και τη Βιρτζίνια.

«Η ομάδα και τα περιουσιακά στοιχεία της Newton καθώς και η επιχείρηση Sanford είναι ευπρόσδεκτες προσθήκες στο Mennel Milling», δήλωσε ο D. Ford Mennel, πρόεδρος της The Mennel Milling Co. «Ευκαιρίες όπως αυτές επιτρέπουν στην οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών Mennel να συνεχίσει να αναπτύσσεται στρατηγικά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πολύτιμων πελατών μας σε όλο τον κόσμο.”

Ο Bradley Saine, ένας ισόβιος κάτοικος Newton, θα ηγηθεί της ομάδας Mennel Newton στο νέο του ρόλο ως διευθυντής εργοστασίου.

Το Mennel έχει ικανότητα άλεσης 68.000 cwts σε επτά εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το 2022 Grain & Milling Annual της Sosland Publishing .

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις