ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση αγροτών την Τετάρτη στον Τύρναβο για τα ροδάκινα

Συνάντηση αγροτών την Τετάρτη στον Τύρναβο για τα ροδάκινα
Συνάντηση αγροτών την Τετάρτη στον Τύρναβο για τα ροδάκινα

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου, Αργυρούπουλιου – Λυγαριάς και η Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ., προσκαλούν τους αγρότες των παραπάνω περιοχών στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 του Σεπτέμβρη στις 8:30 το απόγευμα στο θέατρο Μαξίμ Τυρνάβου.

Στη συνάντηση θα γίνει ενημέρωση των παραγωγών για τα όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη, με κύριο αντικείμενο το ροδάκινο, που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια από φορείς πέντε ροδακινοπαραγωγικών νόμων της χώρας.

Επίσης θα συζητηθούν τα ευρύτερα προβλήματα που αντιμετώπισαν τη φετινή χρονιά τα αχλάδια, τα σταφύλια και λοιπές καλλιέργειες της περιοχής του Δήμου Τυρνάβου, το κόστος παραγωγής, και θα γίνει σχεδιασμός των ενεργειών των αγροτών για την ανάδειξη και διεκδίκηση των αιτημάτων τους για να υπάρχει προοπτική των καλλιεργειών.

Στην σύσκεψη θα πραγματοποιηθούν και τοποθετήσεις από τους μαζικούς φορείς του Τυρνάβου που συμμετέχουν στην Επιτροπή κατά της Φτώχειας και της Ακριβείας με σκοπό την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται άγρια.

 ertnews.gr 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις