Καστοριά: Άνοιξε τις πύλες του το 7th Fur Shopping Festival
Καστοριά: Άνοιξε τις πύλες του το 7th Fur Shopping Festival

Στο επιχειρηματικό γεγονός, συμμετέχουν δεκάδες εκθέτες Γουνοποιοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς η προσέλευση εμπορικών επισκεπτών κρίνεται ικανοποιητική, με Ιταλούς, Τούρκους, Ρουμάνους και Ρώσους να επισκέπτονται τα περίπτερα της έκθεσης, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Απόστολο Τσούκα, υπάρχουν σε εξέλιξη αγορές προϊόντων. Ο κ. Τσούκας ανέφερε ότι σε σχέση με άλλες χρονιές η φετινή διοργάνωση ξεχωρίζει από την πολυπληθή παρουσία Τούρκων επιχειρηματιών που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το κενό που δημιουργήθηκε εξαιτίας των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Την έκθεση επισκέφθηκε η εμπορική ακόλουθος της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια Αναστασία Ζωγράφου και συμφωνήθηκε να υπάρξει συνεργασία με στόχο την έλευση πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας, σε μονοήμερες ή διήμερες εκδρομές με έξοδα του Συνδέσμου Γουνοποιών, με σκοπό την προώθηση προϊόντων γούνας. Επίσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Άκης Τσούκας υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Ένωσης Γούνας Roberto Tadini.

Το 7th Fur Shopping Festival, συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, η ΔΕΘ – HELEXPO, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Π.Ε. Ενότητα Καστοριάς και ο Δήμος Καστοριάς.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις