Η «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» στην 29η Agrotica 2022
Γενικός διευθυντής της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., Χαράλαμπος Μαυρίδης

Δυναμική θα είναι η παρουσία της «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.» στην 29η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2022, που θα διεξαχθεί  από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.  

Περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας, καθιστούν την εταιρεία έναν από τους παλαιότερους αντιπροσώπους του Ομίλου CNH Industrial παγκοσμίως. Το γεγονός αυτό αποτελεί και τη σταθερή βάση προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει με δυναμισμό στη νέα εποχή, προσφέρoντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις και σύγχρονες υπηρεσίες, οι οποίες έχουν ως στόχο να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις γεωργικές τους επιδόσεις και να μειώσουν το κόστος παραγωγής. 

 

«Μετά από τρία χρόνια απουσίας, θεωρούμε ότι η Agrotica 2022 θα αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για όλο τον αγροτικό κόσμο και για τους αγαπητούς μας πελάτες. Τους προσκαλούμε όλους στο περίπτερο 12 της έκθεσης για να δουν τα μηχανήματα μας, αλλά και να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της εταιρείας μας, που θα δώσουν προτάσεις και λύσεις διαμορφωμένες στις προσωπικές ανάγκες του καθενός», δηλώνει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., Χαράλαμπος Μαυρίδης.

Η εταιρία στοχεύοντας στο μέλλον εστιάζει στα συστήματα και στις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας και κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει ένα ειδικό HUB όπου θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων συστήματα GPS, ψεκαστικά drones, αισθητήρες αναγνώρισης φυλλοδιαγνωστικής και πολλές ακόμη καινοτομίες. 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δύο νέα μοντέλα τρακτέρ της NEW HOLLAND που θα παρουσιαστούν, η νέα σειρά ειδικών τρακτέρ (δενδροκομικά και αμπελουργικά) με ή χωρίς καμπίνα, αλλά και το μοναδικό τρακτέρ στον κόσμο που κινείται με μεθάνιο. Πρόκειται για το πιο φιλικό γεωργικό ελκυστήρα προς το περιβάλλον, διότι δεν εκπέμπει ρύπους και έχει μηδενικό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα. 

Δυναμική παρουσία και από την  CASE, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρουσίαση της σειράς OPTUM, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της, αλλά και στην εμβληματική σειρά θεριζοαλωνιστικών μηχανών Axial-Flow.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν τη χαρά να παραστούν στην  πρώτη επίσημη εμφάνιση των δενδροκομικών τρακτέρ GOLDONI, τα οποία αντιπροσωπεύονται πλέον από την εταιρία ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις