Μέσα στην εβδομάδα η ΚΥΑ για την επιδότηση στο πετρέλαιο

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας πιθανότητα θα εκδοθεί η η ΚΥΑ αναφορικά με την  επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης, όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στο OPEN.

«Ήδη πραγματοποιούμε τις εξαγγελίες της ΔΕΘ. Ξεκινήσαμε από το επίδομα θέρμανσης, έρχεται η ΚΥΑ για την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης -εκτιμώ ότι θα γίνει μέσα στην εβδομάδα- και στη συνέχεια θα έρθει η υλοποίηση του μέτρου» ανέφερε και τόνισε ότι «για να έχουμε μια αίσθηση για το πετρέλαιο θέρμανσης,  η επιδότηση και το επίδομα αθροίζουν στα 500 εκατομμύρια ευρώ», σημείωσε ο υπουργός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο άνοιγμα της πλατφόρμας mythermansi:»

Παράλληλα ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε πως «θα ανοίξει το επόμενο διάστημα, δηλαδή μέσα στον Νοέμβριο και θα τρέξει μέχρι περίπου στα μέσα Δεκεμβρίου. Η πρώτη καταβολή στους δικαιούχους θα γίνει τις τελευταίες ημέρες του έτους».

Τέλος, ο κ. Σταϊκούρας πρόσθεσε ότι θα υπάρχει ειδική πρόβλεψη για αυτούς που πήραν πέρυσι επίδομα θέρμανσης και υποβάλλουν και φέτος να πάρουν την περσινή βοήθεια μέχρι 10 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις