Ακρίβεια: Μετά τα βρεφικά γάλατα, αντικλεπτικά και στις… σαρδέλες του 1,43 ευρώ
Ακρίβεια: Μετά τα βρεφικά γάλατα, αντικλεπτικά και στις… σαρδέλες του 1,43 ευρώ

Μετά τις ντροπιαστικές εικόνες με την τοποθέτηση αντικλεπτικών συσκευών στα βρεφικά γάλατα που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, σειρά πήραν οι σαρδέλες!!!

Και αν το βρεφικό γάλα θεωρείται ένα ακριβό προϊόν που οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανησυχούν μήπως κλαπεί και χάσουν την περιουσία τους από απεγνωσμένους γονείς που δεν μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά τους, αναρωτιόμαστε ποιο είναι το επιχείρημα των Σούπερ Μάρκετ για την … ταπεινή σαρδέλα;

Στις φωτογραφίες που τράβηξε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας, Απόστολος Ραυτόπουλος, φαίνεται καθαρά η τοποθέτηση αντικλεπτικών συσκευών σε κονσέρβες, των οποίων η τιμή ανέρχεται στο …τεράστιο ποσό των 1,43 ευρώ!

Ερωτηθείς για την εικόνα με τα αντικλεπτικά ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι υπάρχουν σε πολλές χώρες.  Όπως ανέφερε, οι αλυσίδες που έχουν βάλει αντικλεπτικά υποστηρίζουν ότι σε ορισμένα είδη, όπως γάλατα σαρδέλες, ξυραφάκια υπάρχουν οργανωμένες σπείρες, που στέλνουν ανθρώπους και τα κλέβουν εκ συστήματος, για να τα πουλάνε σε παζάρια ή για να τα διακινούν με άλλους παράνομους τρόπους. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι τα γάλατα είναι περιζήτητα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και ότι οι αλυσίδες δεν τοποθετούν τα αντικλεπτικά για να αποθαρρύνουν ανθρώπους με ανέχεια, αλλά τους συστηματικούς κλέφτες.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις