Η John Deere θα επιτρέπει στους αγρότες να επισκευάζουν μόνοι τους τον εξοπλισμό τους

Η κατασκευάστρια τρακτέρ John Deere συμφώνησε να δώσει στους Αμερικανούς πελάτες της το δικαίωμα να επισκευάζουν τον δικό τους εξοπλισμό καθώς την Κυριακή η American Farm Bureau Federation (AFBF) και η Deere & Co. υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης (MOU προς αυτή την κατεύθυνση.

Μέχρι τώρα οι αγρότες είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μόνο εξουσιοδοτημένα ανταλλακτικά και εγκαταστάσεις σέρβις αντί για φθηνότερες ανεξάρτητες επιλογές επισκευής, με τις ομάδες παραγωγών να καλούν εδώ και χρόνια τις εταιρείες να επιτρέψουν στους πελάτες τους να μπορούν να επιδιορθώνουν τα πάντα.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι ιδιοκτήτες εξοπλισμού και οι ανεξάρτητοι τεχνικοί δεν θα επιτρέπεται να «αποκαλύπτουν εμπορικά μυστικά» ή να «παρακάμπτουν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ή τους ελέγχους εκπομπών ή να προσαρμόζουν τα επίπεδα ισχύος του γεωργικού εξοπλισμού».

Όπως είπε ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Deere Dave Gilmore η εταιρεία ανυπομονεί να συνεργαστεί με την AFBF και «τους επόμενους μήνες και τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι οι αγρότες θα συνεχίσουν να διαθέτουν τα εργαλεία και τους πόρους για τη διάγνωση, τη συντήρηση και την επισκευή του εξοπλισμού τους».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις