Δυναμικό «παρών» θα δώσει η εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ στη φετινή ZOOTECHNIA

Η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ θα υποδεχθεί στο περίπτερο 10, stand 12 συνεργάτες και επισκέπτες, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον κτηνοτροφικό τομέα, να ανταλλάξουν απόψεις, να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους αλλά και να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.  

Η εταιρία έχει στην κατοχή της ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο με κτηνοτροφικά είδη όπως Δημητριακά, Φυράματα, Μίγματα, Ισορροπιστές, Συμπυκνώματα.

Η εταιρία ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1989 στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας και πλέον αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αγροτικών εφοδίων στην Ελλάδα.

Η δράση της εταιρίας χωρίζεται σε τέσσερις κλάδους:

  • το εμπόριο κτηνοτροφικών εφοδίων
  • το εμπόριο γεωργικών εφοδίων
  • την παροχή υπηρεσιών Chemical Logistics και
  • την Συμβουλευτική σε ζητήματα ΟΣΔΕ και εν γένει του αγροτικού κλάδου.

Αρχικά η δράση της εταιρείας ήταν εστιασμένη στον κτηνοτροφικό κλάδο, καθώς για περισσότερες από τρεις δεκαετίες αποτελεί έναν από τους βασικότερους «παίχτες» στην εισαγωγή κτηνοτροφικών εφοδίων από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ταυτόχρονα αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού σε βασικές ομάδες προϊόντων, με σκοπό την εξασφάλιση της αξιοπιστίας και της συνέπειας.

Πλέον, διαθέτει ένα ισχυρό και εγκαθιδρυμένο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στις χώρες της Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Αναλύοντας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ, επένδυσε δυναμικά την τελευταία δεκαετία και στον γεωργικό κλάδο, δημιουργώντας αποκλειστικές συνεργασίες με τους σημαντικότερους οίκους του εξωτερικού, φτιάχνοντας ένα ισχυρό και αξιόπιστο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εφοδίων, εντάσσοντας ταυτόχρονα στην ομάδα από εξειδικευμένα και με πολύχρονη εμπειρία στελέχη, για την συνεχή τεχνική υποστήριξη από ανάγκες που δημιουργούνται από πελάτες.

Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία πλέον παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα για κάθε πιθανή καλλιέργεια, με συνεχή επίβλεψη και με εγγυημένα προϊόντα.

Τα κτηνοτροφικά προϊόντα που προμηθεύει η ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΑΒΕΕ είναι τα εξής:

-Mycobin-Μυκοδεσμευτικό

- Φωσφορικό μονοασβέστιο 22,7%

- Αμινοξέα (Μεθειονίνη, Λυσίνη, Λυσίνη Θειική, Αργινίνη, Βαλίνη, Τρυπτοφάνη,

- Ισολευκίνη, Ιστιδίνη)

- Πρωτεΐνη Σόγιας (GMO και NON GMO)

- Μπεταΐνη-Skystone

- Χολίνη χλωριούχος

- Βιταμίνες

- Κτηνοτροφικό γάλα

- Οξείδιο του ψευδαργύρου

- Κτηνοτροφική μαγιά

- Pet food

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις