Αποχωρούν από τα μπλόκα κι όχι από τον αγώνα οι αγρότες της Καρδίτσας

Την αποχώρηση των αγροτών της Καρδίτσας από το «μπλόκο» που έχουν στήσει από τις 30 Ιανουαρίου στον κόμβο του Ε65 έχοντας παραταγμένα τα τρακτέρ τους στις άκρες του οδοστρώματος των Ε.Ο. Καρδίτσας- Λάρισας και Καρδίτσας- Αθηνών ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/2)

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλοκου ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Κων. Τζέλλας, χαιρετίζοντας τον αγώνα που έδωσαν οι συνάδελφοί του όλες αυτές τις ημέρες, αγώνας που όπως είπε θα συνεχιστεί με άλλες μορφές για την ικανοποίηση των δίκαιων όπως τα χαρακτήρισε αιτημάτων.

Η αποχώρηση θα γίνει συντεταγμένα αύριο, αν και ήδη κάποιοι από τους αγρότες έπειτα από τη χθεσινή απόφαση της συνέλευσης του μπλόκου που τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης ξεκίνησαν να επιστρέφουν στα χωριά τους.

Ο κ. Τζέλλας εξέφρασε την άποψη ότι τα βασικά αιτήματα της κινητοποίησης δεν ικανοποιήθηκαν αλλά και ότι όσα εξαγγέλθηκαν όπως η επιστροφή του ΕΦΚ ήταν απόρροια της πίεσης που άσκησε ο αγώνας των αγροτών προς την κυβέρνηση, γι αυτό και όπως υπογράμμισε ο αγώνας θα συνεχιστεί με άλλες μορφές. Ειδικά για το βαμβάκι το αίτημα της αναπλήρωσης του εισοδήματος μέχρι το 1 ευρώ το κιλό δεν θα σταματήσει όπως είπε ο κ. Τζέλλας η διεκδίκησή του.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις