ΕΑΣΗ: Κινητοποιούνται κατά του Fund για να βρεθεί βιώσιμη λύση για την περιουσία της

Συνεχίζονται οι ενέργειες από την Ένωση Ηράκλειου αναφορικά με όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα με την πώληση των εξυπηρετούμενων δανείων της ΕΑΣΗ σε Fund.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της στα πλαίσια της προσπάθειας άσκησης ακόμη μεγαλύτερης πίεσης, προκειμένου να γίνει ακόμη πιο έντονη και ισχυρή η πρόθεση της Ένωσης να μην επιτρέψει στο Ιρλανδικό Fund «να βάλει χέρι στην περιουσία της, που ουσιαστικά είναι περιουσία των μελών της», όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Σταύρος Γαβαλάς πλαισιωμένος από μέλη του ΔΣ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τελευταία 3,5 χρόνια δίνεται μάχη να κρατηθεί η Οργάνωση στα πόδια της και να στηρίξει τους παραγωγούς της. Τα δάνεια της είναι ενήμερα κι όμως η Τράπεζα προχώρησε σε πώληση τους σε Ιρλανδικό Fund, για την οποία ενημερώθηκαν εκ των υστέρων.

Ως Διοίκηση, είπε ο κ. Γαβαλάς, δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση η Οργάνωση να περάσει στα χέρια οποιουδήποτε Fund καθώς ανήκει στους παραγωγούς-μέλη της.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις