Την πλήρη σειρά τρακτέρ των εταιριών McCormick και Landini παρουσίασε η Πέτρος Πετρόπουλος στην Agro Thessaly 2023
landini

Δίχως αμφιβολία, κορωνίδα του ομίλου αποτελεί η αντιπροσώπευση στη χώρα μας των  τρακτέρ Landini και της McCormick ,Η «Πέτρος Πετρόπουλος AEBE», η οποία ιδρύθηκε το 1922 και διατηρεί ηγετική θέση στην ελληνική αγορά αλλά η εταιρεία δε σταματά εκεί καθώς διαθέτει τόσο τα φορτηγά όσο και τα αγροτικά pick up της Isuzu καθώς και άλλα μεγάλα brand.
Την πλήρη σειρά τρακτέρ των εταιριών McCormick και Landini παρουσίασε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ στην Agro Thessaly 2023.

Η ιστορική ιταλική μάρκα  χαρακτηριζόταν πάντα από το πάθος και την καινοτομία της, ιδιότητες που καθοδηγούν την έρευνα και ανάπτυξη νέων τρακτέρ που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε αγρότη , δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον ανθρώπινο παράγοντα  με  αποτελεσματικότητα και σχεδιασμό.

Ο Εκπρόσωπος Πωλήσεων της εταιρίας, Τάσος Δημομελέτης  παρουσίασε  για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το δενδροκομικό τρακτέρ της Landini με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων Robo Shift, ενώ για τη McCormick παρουσιάστηκε στο κοινό η σειρά X64 με ιπποδυνάμεις από 110 έως 145 ίππους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις