Δυναμική ήταν η παρουσία της εταιρίας Μπαντούλης Ιωάννης στην Agro Thessaly 2023
ΜΠΑΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η επιχείρηση ΜΠΑΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εργαλείων κήπου εδώ και πολλά χρόνια  με μεγάλη επιτυχία στη Λάρισα - Θεσσαλία.

Οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξιδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται για την αξιοπιστία και φερεγγυότητα της καθώς επίσης και για την ποιότητα και ανθεκτικότητα των προιόντων της και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών της.

Η  εταιρία έχει έδρα το 6ο χλμ Λαρίσης-Φαρσάλων και έχει παρουσία άνω των 50 ετών στον χώρο έχοντας ειδικότητα στα ψεκαστικά μηχανήματα.
Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ανρομάχη Μαντούλη παρουσίασε στην έκθεση ψεκαστικά μηχανήματα όλων των τύπων, που είναι κατάλληλα τόσο για γραμμικές όσο και για δενδρώδεις καλλιέργειες. Είναι εξοπλισμένα με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως GPS, βοηθώντας τον παραγωγό να εξοικονομήσει χρήμα και χρόνο, προσφέροντας παράλληλα ασφαλή ψεκασμό θωρακίζοντας την υγεία των αγροτών.

Στόχος και υπόσχεσή μας, η άμεση κάλυψη των αναγκών των αγροτών, επαγγελματιών και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις