Κρητικός Α.Ε: Τα πιο σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Agro Thessaly 2023

Τα πιο σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Agro Thessaly 2023 από την Κρητικός Α.Ε.

Η εταιρία ιδρύθηκε στην Τουρκία το 1972 και μετά τη μεγάλη ζήτηση των γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα αποφάσισε να εδραιωθεί στην Ελλάδα και να είναι κοντά στον αγρότη με τα πιο σύγχρονα γεωργικά μηχανήματα. Έχει έδρα στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στη Λάρισα

Η σύγχρονη γεωργία απαιτεί ταχύτερο, ευκολότερο και αποτελεσματικό γεωργικό εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, φιλοδοξία της Κρητικός. Α.Ε  είναι να εισάγουμε καινοτόμους εξοπλισμούς που θα δώσουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν τα χωράφια τη σωστή στιγμή ή οι σπόροι σε ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απόδοση, ενώ οι αγρότες εξοικονομούν χρόνο, ενέργεια και χρήματα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε ένας αξιόπιστος συνεργάτης του πρωτογενή τομέα μας και να συμβαδίζουμε πάντα με την τεχνολογία.

Η Ozdoken Agriculture, η οποία ιδρύθηκε το 1976, εξειδικεύεται σε γεωργικούς εξοπλισμούς, ειδικά σε εξοπλισμό σποράς και άροσης στην Τουρκία. Στόχος μας πάντα να παράγουμε καλύτερα μηχανήματα σε 4 εργοστάσια παραγωγής με 180 υπαλλήλους και μηχανήματα CNC ελεγχόμενα από υπολογιστή, τεχνολογίες κοπής με λέιζερ, ρομποτική συγκόλληση και υψηλής ποιότητας σύστημα υγρής βαφής.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις