ΠΟΣΕΥΓ: Καταγγελία συναδέλφου-Ανάκληση Απόφασης Μετακίνησης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΥΓ, αφού έλαβε υπόψη την από 14-3-2023 καταγγελία του συναδέλφου Αργύρη Μπουλή, εκφράζει την, κατά πάγια αρχή, αντίθεσή του στην  μετακίνησή του, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του, από το Τμήμα Ζωοτροφών της Διεύθυνσης Ζωοτροφών και Βοσκήσιμων Γαιών σε αντίστοιχη θέση του Τμήματος Βιολογικών Προϊόντων Φυτικής Προέλευσης της Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας.  

Πόσο μάλλον που εν προκειμένω πρόκειται για μετακίνηση συναδέλφου που υπηρετεί στην εν λόγο Διεύθυνση επί 16 συναπτά έτη και εκτελεί χρέη Προϊσταμένου κατ’ αναπλήρωση στο εν λόγο Τμήμα εδώ και τρία χρόνια, διαθέτει επιστημονική γνώση και εκτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά του σε συνθήκες σοβαρής έλλειψης, ακόμη και παντελούς στο πρόσφατο παρελθόν,  προσωπικού. 

Από την πλευρά μας κατανοούμε την ανάγκη κάθε φορέα να αξιοποιεί το προσωπικό που διαθέτει ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, όμως αυτό θα πρέπει να εξασφαλίζεται με τη σύμφωνη γνώμη και τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και μέσα στο πλαίσιο των στοιχειώδη αποδεκτών συναδελφικών σχέσεων και της καλής συνεργασίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες τουλάχιστον απαξιωτικές, αν όχι προσβλητικές, συμπεριφορές καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε καταγγείλει μετακινήσεις συναδέλφων, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος !!!  

Επιπρόσθετα, γεννά ερωτήματα το γεγονός ότι η Απόφαση Μετακίνησης εκδόθηκε τη μέρα των αρχαιρεσιών του Συλλόγου Εργαζομένων Υπ.Γεωργίας Ν.Αττικής στις οποίες μετείχε ως υποψήφιος.  

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάμε να ανακληθεί η Απόφαση Μετακίνησης του συναδέλφου Αργύρη Μπουλή και την παραμονή στη θέση που υπηρετεί. 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 

 

Η ΓΕΝΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις