Κρίσιμη συνάντηση αγροτών με Στουρνάρα την Πέμπτη

 

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έχουν την Πέμπτη γύρω στη 1 το μεσημέρι, αγρότες, που συνασπίζονται γύρω από το μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα.

Ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν είχαν κι οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι οποίοι συντονίζουν τις κινήσεις τους.

Οι αγρότες της Πελοποννήσου οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα της Αργολίδας της Αρκαδίας, της Αχαΐας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, διεκδικούν ν΄ αποσυρθούν τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

Στη Λακωνία σήμερα, οι αγρότες από το μπλόκο του Βασιλοποτάμου στη Σκάλα με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα πήγαν στη Σπάρτη, όπου πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπου πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό και επέδωσαν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Ντία Τζανετέα, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον αγώνα και τα αιτήματα των αγροτών της Λακωνίας.

Στη Μεσσηνία το πρωί, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το μπλόκο της πλατείας και αντιπροσωπεία αγροτών από το Σουληνάρι κινήθηκαν και απέκλεισαν για αρκετή ώρα το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς -πρώην Αγροτική- στους Γαργαλιάνους και ταυτόχρονα διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις