Η Nisun επεκτείνει τον ρόλο της προμήθειας αλεύρου σίτου στην Κίνα
Η Nisun επεκτείνει τον ρόλο της προμήθειας αλεύρου σίτου στην Κίνα

Η Nisun International Enterprise Development Group Co., Ltd., μέσω της ελεγχόμενης θυγατρικής της, Fintech Supply Chain Management, έχει συνάψει συμφωνία πώλησης και αγοράς αλεύρου σίτου με την Shandong Binliang Industrial Development Co. Ltd.

Η Binliang αγοράζει και πουλά πρόσθετα τροφίμων, συστατικά ζωοτροφών, δημητριακά, βρώσιμα γεωργικά προϊόντα, προσυσκευασμένα τρόφιμα και πρωτογενή γεωργικά προϊόντα και παρέχει σχετικές υπηρεσίες αποθήκευσης και αποθήκευσης. Η συμφωνία αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής της Nisun για την αλυσίδα εφοδιασμού της Σαγκάης, που εδρεύει στην Κίνα, για να αυξήσει την παρουσία της και να επιταχύνει την επιχειρηματική της ανάπτυξη στην αγορά αλεύρου σίτου με τις εντολές αγοράς από τους πελάτες της να εκπληρώνονται από την Binliang.

Η αγορά αλεύρου σίτου αναπτύσσεται ραγδαία στην Κίνα, την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου με 1,4 δισεκατομμύρια κατοίκους. Το αλεύρι σίτου είναι βασικό συστατικό σε διάφορα παραδοσιακά κινέζικα πιάτα, όπως ζυμαρικά, ζυμαρικά και ψωμάκια στον ατμό. Η Κίνα είναι επίσης ο μεγαλύτερος παραγωγός σιταριού στον κόσμο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Διεθνούς Συμβουλίου Σιτηρών να συγκομίσει 137,7 εκατομμύρια τόνους την περίοδο εμπορίας 2023-24.

«Η συνεργασία αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το επιχειρηματικό μας αποτύπωμα και να οδηγήσει στην εξερεύνηση νέας επέκτασης στην αγορά αλεύρου σίτου», δήλωσε ο Xiaoyun Huang, διευθύνων σύμβουλος της Nisun. «Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα επιτρέψει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και υπηρεσιών».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις