Εστειλαν εξώδικο στον Αδωνη για το… αρνί!
Εστειλαν εξώδικο στον Αδωνη για το… αρνί!

Εξώδικο στον Αδωνη Γεωργιάδη επέδωσαν το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος (ΑΚΚΕΛ) και η κίνηση ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του καθηγητή Νομικής Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, απειλώντας μάλιστα τον υπουργό Ανάπτυξης με… αγωγές για «την οικονομική ζημιά που προκάλεσε ο ίδιος» (sic), μέσα από το «καλάθι του Πάσχα».

O πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, που είχε συνεργασία στις προηγούμενες εκλογές με το ΕΠΑΜ του Δ. Καζάκη, εγκαλεί τον Αδωνη για την «αδικία που υπέστησαν οι κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες της χώρας προς όφελος των σούπερ μάρκετ», απειλώντας τον υπουργό με αγωγές στα αστικά δικαστήρια, όπου «δεν υπάρχει βουλευτική ασυλία πίσω από την οποία μπορεί να κρυφτεί».

Οι Τσιομπανίδης – Παναγιωτόπουλος παρομοιάζουν τη «δήθεν φροντίδα των αδυνάτων με τα Market Pass» με τα «επισιτιστικά δελτία του 1953», καταγγέλλοντας «εξόφθαλμη χειραγώγηση της αγοράς υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων». Στο εξώδικο δεν διάβασα πάντως πόσο, κατά τη γνώμη τους, θα έπρεπε να πληρώσουν το αρνί οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές…

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις