Συνεδρίαση ΓΟΕΒ για αρδευτικά θέματα στην Ηλεία

Ενημέρωση για την πορεία της αρδευτικής περιόδου και την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία του εγγειοβελτιωτικού έργου, καθώς και εγκρίσεις σημαντικών θεμάτων που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού, αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό αντικείμενο της έκτης για φέτος συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ που είναι προγραμματισμένη σήμερα, Παρασκευή, στα γραφεία του.

Σύμφωνα με το ertnews, αναμένεται να γίνει ενημέρωση για την αρδευτική περίοδο και πιθανά προβλήματα κατά την έναρξή της και θα γίνει ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στη Γ.Σ. της ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΕ (ΥΔΡ.ΗΛ. Α.Ε.) όπου ο Οργανισμός συμμετέχει με ποσοστό 20%.

Παράλληλα, τα μέλη θα κληθούν να δώσουν έγκριση για επεμβάσεις στο δίκτυο αρμοδιότητας του Οργανισμού σε συνεργασία με τους Τ.Ο.Ε.Β. για τις ανάγκες εύρυθμης λειτουργίας του εγγειοβελτιωτικού έργου, για απόφαση Προέδρου για την απευθείας ανάθεση φύλαξης των αρδευτικών αντλιοστασίων Επιταλίου, Ανεμοχωρίου και Σαμικού και ανάθεσης εγκατάστασης σε αυτά συστήματος ασφαλείας και 24ωρης επιτήρησης μέσω κέντρου λήψεως σημάτων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις