Η Syngenta και η Unium Bioscience θα φέρουν νέα βιολογική επεξεργασία σπόρων στη βορειοδυτική Ευρώπη

Καινοτόμες λύσεις βιολογικής επεξεργασίας σπόρων με βάση το NUELLO ® iN σε αγρότες σε όλη τη βορειοδυτική Ευρώπη φέρνουν η Syngenta Biologicals και η Unium Bioscience.

Το NUELLO ® iN βελτιώνει φυσικά την ικανότητα ενός φυτού να μετατρέπει και να χρησιμοποιεί το άζωτο που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα.

Αυτό μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της γεωργίας, ενώ αυξάνει την απόδοση των καλλιεργειών, προάγει την υγεία των φυτών και του εδάφους και προσφέρει στους αγρότες μεγαλύτερη ευελιξία στις στρατηγικές διαχείρισης αζώτου.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Syngenta αποκτά αποκλειστική πρόσβαση στο προϊόν NUELLO ®iN και γίνεται ο αποκλειστικός εμπορικός διανομέας σε όλη τη βορειοδυτική Ευρώπη για τη βιολογική επεξεργασία σπόρων TIROS ® της Unium. Οι ήδη καθιερωμένοι συνδυασμοί προϊόντων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχιστούν και θα προσφέρονται με την επωνυμία NUELLO ® iN.

«Η Syngenta ξεκλειδώνει το μέλλον της γεωργίας ενθαρρύνοντας βιώσιμες πρακτικές και βοηθώντας τους καλλιεργητές να μειώσουν το αποτύπωμά τους άνθρακα αυξάνοντας παράλληλα τις αποδόσεις», δήλωσε ο Jonathan Halstead, Επικεφαλής στη Βορειοδυτική Ευρώπη στη Syngenta Crop Protection και Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta UK Ltd. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνει αυτή τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Unium, αξιοποιώντας τη δύναμη της καινοτομίας τους και φέρνοντας μια μοναδική, βιώσιμη βιολογική λύση στους καλλιεργητές σε ολόκληρη τη βορειοδυτική Ευρώπη».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις