Οι τευτλοπαραγωγοί καταψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία
Οι τευτλοπαραγωγοί καταψηφίζουν τη Νέα Δημοκρατία

Μετά από συνάντηση που είχαν οι τευτλοπαραγωγοί της Κεντρικής Μακεδονίας, της Λάρισας και του Δομοκού που ανήκαν στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης του Πλατέως, αποφάσισαν να μην στηρίξουν τη σημερινή κυβέρνηση στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι ότι μετά τα δημοσιεύματα για το «πλιάτσικο» του εργοστασίου αισθάνονται βαθύτατα προδομένοι από τα συγκεκριμένα γεγονότα υποστηρίζοντας πως ήταν «σχεδιασμένο» να καταστραφεί το εργοστάσιο του Πλατέως.
 

Η κίνηση του Διευθύνοντος συμβούλου της ΕΒΖ, Χρήστο Πουρή να καταγγείλει το «πλιάτσικο» εξοπλισμού στο εργοστάσιο των Σερρών, ενώ από την άλλη δεν υπήρξε καμία προστασία στο εργοστάσιο των Πλατέως, ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Οι τευτλοπαραγωγοί αναρωτιούνται γιατί το εργοστάσιο όχι μόνο δεν υπήρξε παραγωγικό, όπως είχε διαβεβαιώσει στα τέλη του 2019 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά αντίθετα λεηλατήθηκε.

«Ένα μεγάλο πρόβλημα που μας κληροδοτήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, μετά από δική μου επίπονη προσπάθεια, του κ. Σκρέκα και του κ. Παπαθανάση, βρήκε τη λύση του» είχε δηλώσει σχετικά ο κ. Άδωνις.

Επί Νέας Δημοκρατίας έκλεισε το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στη Λάρισα και επί Νέας Δημοκρατίας έβαλε «λουκέτο» και η ελληνική τευτλοκαλλιέργεια μαζί με την ΕΒΖ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις