CNH: Πως η Ευφυής Γεωργία μας δείχνει πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη γεωργική βιομηχανία
CNH: Πως η Ευφυής Γεωργία μας δείχνει πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη γεωργική βιομηχανία

Στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών στο συνέδριο των νέων αγροτών  που έλαβε χωρά , με τίτλο "The Road to Sustainability in Agriculture 2023".

Πως η Ευφυής Γεωργία μας δείχνει πώς η τεχνολογία επηρεάζει τη γεωργική βιομηχανία, καθώς η παραγωγή αλλάζει ριζικά λόγω της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών και τεχνικών.

Η CNH Industrial με επικεφαλή του τμήματος AG Precision Technology EMEA Gianluca Feligini , μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει η γεωργική βιομηχανία, τονίζοντας την αυξανόμενη χρήση της γεωργίας ακριβείας, των τεχνολογιών αυτοματισμού και των εναλλακτικών καυσίμων.

Ο ίδιος δήλωσε: Προσβλέπουμε στο μέλλον. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές τις αλλαγές του κλάδου, μαζί με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας. Έχουμε σχεδιάσει μια σαφή στρατηγική για τα εναλλακτικά καύσιμα και δεσμευόμαστε να παρέχουμε βιώσιμες, παραγωγικές γεωργικές λύσεις για όλους τους πελάτες μας".

Στο συνέδριο συμμετείχαν νέοι Ευρωπαίοι αγρότες, ενδιαφερόμενοι φορείς της ΕΕ και της βιομηχανίας και θεσμικοί εκπρόσωποι υψηλού επιπέδου, όπως ο Frans Timmermans, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ, ο Maciej Golubiewski, επικεφαλής του γραφείου του Επιτρόπου Γεωργίας της ΕΕ και η Roberta Metsola, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις