ELTON: Δώρισε  εκπαιδευτικό υλικό Χημείας -Φυσικής για τους μικρούς μαθητές του 3θέσιου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Ευβοίας.

Χορηγία εκπαιδευτικού υλικού Χημείας και της Φυσικής για τους μικρούς μαθητές του 3θέσιου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Ευβοίας.

Στον Όμιλο ELTON, αποτελεί σταθερή μας δέσμευση η ουσιαστική στήριξη και ενδυνάμωση του ταλέντου και των δεξιοτήτων των νέων, με έμφαση στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε.

Σε συνέχεια των δράσεων υποστήριξης με εκπαιδευτικά βοηθήματα σχολικών μονάδων, ο όμιλος ELTON προχώρησε φέτος τον Μάιο σε χορηγία εκπαιδευτικού υλικού για τους μικρούς μαθητές του 3θέσιου Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Ευβοίας.

Πιο συγκεκριμένα η ELTON δώρισε εξειδικευμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό υλικό, συμπληρωματικό της διδασκαλίας, το οποίο καλύπτει πλήρως τις εκπαιδευτικές ενότητες της Χημείας και της Φυσικής για την Ε’ και ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού. Τα εκπαιδευτικά πακέτα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υλικά για την υλοποίηση με εύκολο και ασφαλή τρόπο εκπαιδευτικών πειραμάτων, διασφαλίζοντας την ενεργή συμμετοχή όλων των μαθητών της τάξης, και αναβαθμίζοντας ποιοτικά το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται στο σχολείο.

Η παραλαβή του εκπαιδευτικού υλικού έγινε από την Προϊσταμένη του σχολείου, κυρία Σοφία Ντόιμα, και τις εκπαιδευτικούς, κυρία Χριστίνα Πανοπούλου και κυρία Ανθή Μπαδινάκη, με τη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κυρίες Μελίνα Μπόνου και Βίκυ Μπαλτά

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις